آخرین رپرتاژها

فرم خبرنامه

ورودی نامعتبر

نحوه استفاده از چسب کاشی پودری و خمیری

چسب کاشی یکی از انواع چسب‌های تخصصی موجود در بازار است که برای چسباندن کاشی و سرامیک، مورد استفاده قرار می‌گیرد. این چسب‌ها می‌توانند کارایی فوق العاده‌ای در امر ساختمان سازی داشته باشند و به دلیل برتری‌های متنوع در زمینه چسباندن کاشی و سرامیک، جایگزین ملات شده‌اند. چسب کاشی در دو نوع پودری و خمیری در بازار موجود است که نحوه استفاده از هر کدام از این چسب‌ها متفاوت است. در ادامه این مقاله قصد داریم در مورد نحوه استفاده از چسب کاشی پودری و خمیری صحبت کنیم. در ضمن پیشنهاد می‌کنیم که برای تهیه این محصول، به وبسایت تولیدی وستا شیمی اسپادانا مراجعه کنید.

نحوه استفاده از چسب کاشی پودری

چسب کاشی پودری از چسب‌های باکیفیتی است که برای چسباندن کاشی و سرامیک مورد استفاده قرار می‌گیرد. این چسب نیاز به آماده سازی دارد و باید برای درآوردن آن به فرم خمیری، ۶ الی ۷ لیتر آب اضافه کنید. میکسرهای برقی هم برای هم زدن این چسب مورد نیاز است. بسته به نوع چسب، ممکن است میزان آب مورد نیاز آن متفاوت باشد. به همین دلیل حتماً  باید توضیحات روی بسته بندی نوع محصول را بخوانید.

برای این‌که بتوانید بهترین خمیر را از چسب کاشی پودری بسازید باید در ابتدا با همزن برقی به مدت ۲ الی ۳ دقیقه کاشی پودری را هم بزنید. یک خمیر بدست می‌آید که باید چند دقیقه‌ای به آن استراحت بدهید. بعد دوباره فرآیند هم زدن را تکرار کنید تا چسب قوام مورد نیاز خود را پیدا کند.

بعد از آماده سازی چسب، حداکثر باید در عرض ۳۰ الی ۴۵ دقیقه، آن را مورد استفاده قرار بدهید. برای این کار نیاز به ماله‌های شانه ای دارید تا چسب را به طور کامل در پشت کاشی بزنید و آن را روی دیوار بچسبانید. دقت کنید که سطح مورد نظر برای چسباندن کاشی با این چسب باید کاملاً زبر باشد تا چسبندگی چسب به حداکثر برسد. بعد از گذشت حدود ۱۲ ساعت از چسباندن کاشی و سرامیک با چسب پودری، امکان بندکشی کاشی وجود دارد.

نحوه استفاده از چسب کاشی پودری

نحوه استفاده از چسب کاشی خمیری

همان‌طور که از نام چسب کاشی خمیری مشخص است، این چسب‌ها به صورت آماده هستند و برای استفاده از آن‌ها نیازی به ترکیب کردن این چسب‌ها با آب یا سایر مصالح ساختمانی نیست. می‌توان چسب کاشی خمیری را برای کاهش زمان اجرای پروژه، مورد استفاده قرار داد و از خصوصیات خوب آن بهره مند شد. البته اجرای صحیح این چسب‌ها برای نصب کاشی‌ها و سرامیک‌ها، روی دیوار و زمین، از اهمیت زیادی برخوردار است.

همراه ما باشید تا نحوه استفاده از چسب کاشی را به شما توضیح بدهیم. دقت کنید که فرمولاسیون چسب‌های کاشی خمیری، متفاوت از چسب‌های پودری بوده و معمولاً این چسب‌ها در محیط‌های داخلی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

  • ابتدا سطح کار را برای چسباندن کاشی تمیز و خشک کنید تا خیالتان از عدم وجود هر گونه آلودگی راحت باشد.
  • این چسب‌ها باید با لیسه شانه‌ای یا ماله کاشی کاری روی سطح کار هموار شوند.
  • حداکثر ضخامتی که برای چسب‌های کاشی پودری مورد نیاز است، ۵ میلی متر است. چسب باید کل سطح پشت کاشی را بپوشاند.
  • بعد از این‌که کاشی را روی خمیر شانه شده نصب کردید، چند ضربه به آن وارد کنید تا زیر کاشی به صورت کامل هواگیری شود.

نحوه استفاده از چسب کاشی خمیری

وستا شیمی اسپادانا بهترین تولید کننده چسب پودری و خمیری

با توجه به نیاز افراد فعال در حوزه ساختمان سازی به استفاده از چسب کاشی پودری و خمیری، تولید کنندگان ایرانی زیادی با هدف تأمین چسب‌های پودری و خمیری وارد کار شده‌اند. با این حال، کیفیت چسب‌های تولیدی در هر یک از این کارخانه‌ها، متفاوت بوده و بدون شک افرادی که نیاز به اجرای کاشی و سرامیک روی دیوار دارند، باید از چسب‌های باکیفیت که ماندگاری و دوام آن‌ها روی دیوار تضمین شده است، استفاده کنند.

تولیدی وستا شیمی اسپادانا، مرکز تولید انواع چسب از جمله چسب کاشی خمیری و پودری است. در صورت نیاز به خرید چسب کاشی با قیمت مناسب، می‌توانید به سایت وستا شیمی اسپادانا مراجعه و این چسب‌ها را تهیه کنید. دقت داشته باشید که محصولات موجود در این کارخانه دارای ویژگی‌ها و مشخصات متنوعی هستند و باید حتماً بر اساس آن‌ها، بهترین چسب کاشی را تهیه کنید. در این مجموعه امکان خرید چسب کاشی ضد آب هم برای مشتریان محترم فراهم شده است. برای دریافت قیمت چسب کاشی، کافی ست که با کارشناسان این شرکت در ارتباط باشید.

نوشتن دیدگاه