آخرین رپرتاژها

پیشنهاد سردبیر

  • از بین بردن شته با سرکه

    شته‌ها از جدی‌ترین آفات برای گیاهان آپارتمانی هستند، آنها از شهد جوانه‌های گیاه تغذیه کرده و رفته‌رفته گیاه را خشک و پلاسیده می‌کنند. بزرگترین مشکل...

  • پرورش قارچ در سالن 100 متری

    یکی از کارهای تولیدی که امروزه طرفداران زیادی دارد، پرورش قارچ در مقیاس کارگاهی است. اغلب افرادی که پرورش قارچ را در منزل یا در محیط کوچکی همانند یک اتاق...

  • صفر تا صد پرورش قارچ صدفی

    امروزه خیلی از افراد برای شروع یک کسب و کار جدید به سمت پرورش قارچ صدفی می‌روند و برای بسیاری که دنبال شغل جدیدی هستند همیشه جای سوال است که آیا...

  • خواص گل یشم در خانه

    گل یشم از خانواده ساکولنت‌ها و بومی جنوب آفریقا است. این گل‌های زیبا و ارزشمند، نه تنها نگهداری آسانی‌ داشته و هوای خانه را تصفیه می‌کنند، بلکه خواص دارویی...

  • درست كردن گلدان با وسايل دور ريختني

    با افزایش روزافزون جمعیت و مصرف گرایی، شاهد انباشت بی رویه زباله ها و ضایعات هستیم. این موضوع نه تنها به محیط زیست آسیب می زند، بلکه هزینه های زیادی را نیز به...

فرم خبرنامه

ورودی نامعتبر

انتقال پتوس از آب به خاک

پتوس یکی از گیاهان سازگار و بسیار زیبای آپارتمانی است و طرفداران زیادی دارد. این گیاه به راحتی تکثیر می‌شود و شرایط نگهداری آن نیز آسان است. شما به راحتی می‌توانید پتوس را قلمه بزنید و در آب بگذارید تا ریشه کند، اما برای انتقال پتوس از آب به خاک باید نکات مهمی را در نظر بگیرید، تا گیاه شما پس از انتقال به خاک پژمرده نشود.

به عنوان مثال بعد از انتقال پتوس به خاک، باید به اندازه و مدل گلدان، نوع خاک، نوع آبیاری و… توجه کنید. ما در ادامه در این مورد بیشتر صحبت کرده‌ایم و مراحل انتقال پتوس از آب به خاک را برای شما به ترتیب بیان کرده‌ایم، تا شما بتوانید در طولانی مدت از زیبایی و طراوت این گیاه سازگار و مقاوم در منزل خود بهره‌مند شوید.

انتقال پتوس از آب به خاک و هر آنچه باید در این باره بدانید

پتوس در آب به راحتی ریشه می‌کند. بعد از آنکه ریشه کرد می‌توانید قلمه‌ها را در گلدان بکارید، اما برای کاشت پتوس در خاک باید به نکات مهمی توجه کنید، که ما این نکات را در اینجا برای شما بیان کرده‌ایم.

از آنجایی که گیاه در داخل آب در تماس مستقیم با آب است و به راحتی آب را به خود جذب می‌کند، سرزنده و شاداب باقی می‌ماند، اما به محض اینکه آن را در خاک قرار دهید، فرایند هیدراتاسیون آن با تاخیر روبرو می‌شود و ممکن است کمی پژمرده شود؛ بنابراین زمانی که گیاه را به خاک انتقال دادید، بهتر است روی گلدان را یک کاور پلاستیکی بکشید تا هیدراتاسیون متوقف نشود و گیاه پژمرده و بی‌حال نشود. بعد از گذشت چند روز که گیاه به خاک عادت کرد می‌توانید کاور را بردارید.

انتخاب خاک نیز یکی از نکات بسیار مهم برای انتقال پتوس به خاک است. بهتر است که به جای خاک برگ از خاک هلندی استفاده کنید، تا گل شما از شر لارو حشرات و انواع قارچ‌ها در امان باشد. اگر دسترسی به خاک هلندی نداشتید، و خاک برگ را انتخاب کردید، حتما در اولین آبیاری از قارچ کش و اسپری ضد استرس استفاده کنید تا گل پتوس در اثر آفت پژمرده نشود.

انتقال پتوس از آب به خاک و هر آنچه باید در این باره بدانید

مراحل انتقال پتوس از آب به خاک

  • مرحله اول: یک گلدان مناسب انتخاب کنید

مناسب‌ترین گلدان برای گل پتوس، گلدانی است که تا یک سال نیاز به تعویض نداشته باشد. دقت کنید که گلدان خود را خیلی بزرگتر از گیاه انتخاب نکنید، چون آب داخل گلدان در خاک باقی می‌ماند و باعث مرگ ریشه‌ها می‌شود. گلدان کوچک نیز باعث می‌شود تا به مرور زمان به ریشه‌ها فشار وارد شود و گیاه پژمرده شود، بنابراین گلدان را مناسب با سایز ریشه‌ها انتخاب کنید. نکته دیگر اینکه دقت کنید حتما گلدان شما سوراخ‌های استاندارد در کف خود داشته باشد.

  • مرحله دوم: خاک مغذی انتخاب کنید

همانطور که در توضیحات بالا نیز برای شما بیان کردیم، شما باید یک خاک مغذی و مناسب انتخاب کنید تا یک گل سالم، سرزنده و شاداب داشته باشید.

  • مرحله سوم: قلمه‌ها را به خاک انتقال بدهید

برای انتقال گل، در ابتدا خاک مغذی را در داخل گلدان بریزید و گلدان را تا نیمه پر کنید. سپس قلمه‌ها را در داخل گلدان قرار دهید و آنها را با دست تنظیم کنید. در این مرحله با یک دست خود گل را در داخل گلدان نگه دارید، و با دست دیگر مابقی خاک را داخل گلدان بریزید. سپس خاک را کمی فشار بدهید تا مطمئن شوید ریشه‌ها به خوبی در داخل خاک قرار گرفته‌اند. دقت کنید که ۳ سانت بالای گلدان خالی از خاک باشد.

مراحل انتقال پتوس از آب به خاک

  • مرحله چهارم: گلدان را آبیاری کنید

اگر از خاک گیاه استفاده می‌کنید اولین آبیاری را با قارچ کش انجام دهید، اما اگر از خاک هلندی استفاده می‌کنید نیازی به قارچ کش ندارید. برای آبیاری اولیه به اندازه کافی در داخل گلدان آب بریزید تا از زیر آن خارج شود و سپس آب خارج شده را دور بریزید.

  • مرحله پنجم: دور گلدان را کاور کنید

همانطور که گفتیم باید دور گلدان خود را کاور کنید تا فرایند هیدراتاسیون متوقف نشود و گلدان شما پژمرده نشود. البته برای این مرحله اسپری ضد استرس نیز تاثیر بسیار مثبتی دارد. اگر گل را اسپری کنید سرزنده‌تر باقی خواهد ماند. در نهایت گلدان را در یک مکان پر نور قرار دهید تا به اندازه کافی نور دریافت کند.

تبریک می‌گوییم گلدان زیبای شما آماده است.

 

نوشتن دیدگاه