آخرین رپرتاژها

پیشنهاد سردبیر

فرم خبرنامه

ورودی نامعتبر

نحوه شستن پد سلولزی

پدهای سلولزی مزایای زیادی دارند. به دلیل همین مزایا توانستند جایگزینی مطمئنی برای پوشال ها باشند. یکی از دلایل محبوبیت این تجهیزات سرمایشی طول عمر بالای آن ها است. فرسودگی پدهای سلولزی به ندرت صورت می گیرد. به عبارت دیگر در صورت تهیه، حداقل پنج سال قابل استفاده اند. با این حال به دلیل مسائل بهداشتی بهتر است پس از مدتی استفاده شست و شو داده شوند. نحوه شستن پد سلولزی پیچیدگی خاصی ندارد. در این مقاله از مجله دانشنامه گلخانه به بررسی صفر تا صد روش شست و شو و رسوب زدایی این پدها خواهیم پرداخت.

شستشوی پد سلولزی

همان طور که پیش تر اشاره شد پدهای سلولزی زود خراب نمی شوند. فرسودگی آن ها به تدریج و به طور آهسته انجام می گیرد. یعنی شما قادر هستید سالیان زیادی از این تجهیزات استفاده نمایید. بدون اینکه کیفیت آن ها کم شود. جنس این پدها ترکیبی از پلاستیک و مواد شیمیایی است. پدهای سلولزی انواع بسیار گسترده ای دارند. از جمله:

  • پد سلولزی کولر
  • پد سلولزی ماینر
  • پدهای گلخانه
  • پد سلولزی متری
  • پد سلولزی مرغداری

تمام این پدها به شست و شو نیاز دارند. در ادامه به بررسی نحوه شستن پد سلولزی می پردازیم. برای شستن این تجهیزات محلول های خاصی تولید شده اند. این محلول ها را می توانید به صورت حضوری یا اینترنتی خریداری کنید. قدم اول برای شستن پدهای سلولزی روشن کردن پمپ است. پمپ می تواند پد را مرطوب کند. اجازه دهید به مدت حداقل پانزده دقیقه روشن باقی بماند.

 بعد از گذشت این مدت قادر هستید پمپ را خاموش نمایید. اکنون زمان استفاده از محلول فرا رسیده است. مقدار کافی از محلول خریداری شده را در سبد پمپ بریزید. کولر را روشن نمایید. زمان لازم برای تمیز شدن پدها حداقل دو و حداکثر سه ساعت است. در این مدت کولر را خاموش نکنید. محلول با نفوذ به پدهای سلولزی آن ها را تمیز خواهد نمود.

شستشوی پد سلولزی

رسوب زدایی پد سلولزی      

پدهای سلولزی به آسانی خراب نمی شوند. با این حال این تجهیزات ممکن است رسوب گذاری کنند. یکی از دلایل اصلی این رخداد بالا بودن دفعات خاموش کردن و روشن نمودن دستگاه است. آب مورد استفاده در تجهیزات سرمایشی نیز می تواند دلیل مهمی برای وقوع این اتفاق باشد. آب شور قادر است به ایجاد این رسوب ها بیانجامد. به همین علت توصیه می شود که از آب شیرین استفاده نمایید.

یکی دیگر از روش های کاهش رسوب گذاری پدها استفاده از دترجنت است. برای رسوب زدایی آب را با شدت و فشار بالا باز کنید. با استفاده از فرچه نرم قادر خواهید بود عمل رسوب زدایی را به انجام برسانید. جنس فرچه بهتر است پلاستیک باشد. شست و شو و رسوب زدایی پدهای سلولزی لازم و ضروری به شمار می رود. این کار از تولید و رشد قارچ در پدهای سلولزی جلوگیری می کند. قارچ، املاح اضافی و رسوبات دشمن پدهای سلولزی هستند. در صورتی که با آن ها مقابله نشود ممکن است به پدها آسیب وارد شود. توصیه می کنیم برای کاهش رسوب زایی پدها روزی یک ساعت دستگاه را خاموش نمایید.

رسوب زدایی پد سلولزی      

محلول شستشوی پد سلولزی دیجی کالا

استفاده از محلول های شست و شو بسیار مفید خواهد بود. چرا که این مواد کارایی بهتری نسبت به سایر مواد شوینده دارند. به عبارت دیگر صرفا برای شستن این تجهیزات سرمایشی تولید شده اند. به همین علت آسیبی به آن ها وارد نمی کنند. در صورتی که قصد خرید محلول ها و دترجنت ها را دارید می توانید از فروشگاه های اینترنتی همچون دیجی کالا اقدام به خرید نمایید. شما همچنین قادر هستید مواد مورد نظر خود را از بازار یراق آلات خریداری فرمایید.

پدهای سلولزی استقامت و استحکام بالایی دارند. این وسایل مانع بروز حساسیت می شوند و مصرف انرژی را به طرز قابل توجهی کاهش می دهند. این تجهیزات به آسانی قابل تعویض هستند. پس از پنج سال استفاده می توانید آن ها را جایگزین پدهای جدید کنید. در طول این مدت باید پدها را در فواصل زمانی معین بشویید. در این مقاله به بررسی نحوه شستن پد سلولزی پرداختیم. علاوه بر آن توضیحاتی را در مورد رسوب زدایی این پدها عنوان کردیم. با مطالعه این مقاله خواهید توانست پدها را در خانه و بدون دردسر شست و شو دهید و مجددا از آن ها استفاده نمایید. در صورت تمایل می توانید از سایر صفحات سایت بازدید فرمایید.

 

نوشتن دیدگاه