آخرین رپرتاژها

پیشنهاد سردبیر

  • از بین بردن شته با مایع ظرفشویی

    شته یکی از آفت‌های اصلی گیاهان آپارتمانی است و می‌تواند آسیب جدی به رشد آن‌ها وارد کند. این آفت می‌تواند به سرعت گسترش پیدا کرده و نباتات را ظرف مدت چند...

  • علت شیره زدن نخل ماداگاسکار

    نخل ماداگاسکار گیاهی از خانواده Apocynaceae با نام علمی Pachypodium و نام لاتینMadagascar palm است. این گیاه بومی ماداگاسکار و جنوب آفریقا بوده و به دلیل...

  • راهنمای از بین بردن شته گیاهان آپارتمانی

    اگر تا به حال سابقه نگهداری از گیاهان آپارتمانی را داشته اید، احتمالا نام شته را به عنوان یک پشه موزی و آسیب زننده به گیاه شنیده اید. شته ها که...

  • گل آدریسی گل بداغ

    گل آدریسی گل بداغ یکی از بهترین انواع گل های طبیعی موجود در بازار است که با ظاهر ساده و متمایز خود می تواند برای باغ، باغچه، گل کاری اطراف آلاچیق ها و...

  • قارچ سمی چه شکلی است؟ تشخیص قارچ سمی با نمک

    در فصل بهار و با بارش باران بهاری، در کنار برخی درختان، قارچ‌ها شروع به رشد می‌کنند. هر کدام از این قارچ‌ها به شکل‌ها و رنگ‌های متفاوتی هستند. به...

فرم خبرنامه

ورودی نامعتبر

ایا هسته میوه کاکتوس خوردنی است

کاکتوس به صورت طبیعی در مناطق خشک و نیمه‌خشک رشد می‌کند، اما این میوه امروزه به دلیل طعم خوشمزه و خواص بی‌نظیری که دارد، در بسیاری از کشورهای دنیا کشت می‌شود. بسیاری از افراد از ما می‌پرسند، آیا هسته میوه کاکتوس خوردنی است؟ در پاسخ باید گفت، خیر. با این وجود شما می‌توانید میوه کاکتوس را به صورت خام خورده و از خواص آنتی اکسیدانی و ویتامین‌های A و C آن بهره‌مند گردید. این خوراکی خوشمزه حاوی مقدار زیادی آب، فیبر، منگنز، فسفر و همچنین ویتامین D است.

این محصول بسیار خوشمزه به دلیل داشتن مواد مغذی برای درمان برخی از بیماری‌ها و حفظ سلامت بدن مفید است. برای مثال خواص ضد تومور و ضد آلرژی از جمله مهمترین خواص این خوراکی به حساب می‌آیند. با توجه به این ویژگی‌ها و خواص، از میوه کاکتوس به عنوان یک محصول دارویی یاد می‌شود. در ادامه به شما نحوه خوردن کاکتوس را یاد می‌دهیم.

میوه کاکتوس را چگونه بخوریم

برای خوردن میوه کاکتوس، در ابتدا انتهای آن را برش زده و پوستش را از وسط، بین نوک و خارها ببرید. با کمک لبه چاقو پوست میوه را پایین نگه داشته و گوشت را با چرخشی در خلاف جهت از پوست جدا کنید. در این هنگام پوست را دور انداخته و مراقب بخش‌های تیز خارها باشید.

سپس با احتیاط کامل میوه کاکتوس را در دست گرفته و برش بزنید. میوه کاکتوس را می‌توان در دمای اتاق یا داخل یخچال نگه داشت و سپس میل کرد. از جویدن هسته‌های این خوراکی بپرهیزید، زیرا کمی سفت هستند. البته جویدن یک یا دو هسته مشکلی ندارد، اما بهتر است که آن‌ها را بلعیده و گوشت میوه را بخورید. برای جویدن کاکتوس نیز بیشتر از زبان استفاده نمایید تا دندان‌هایتان. این خوراکی به صورت تازه یا به عنوان مواد اولیه در غذاها و نوشیدنی‌ها قابل استفاده است. کاکتوس در بعضی کشورها به صورت خام، پخته، سرخ شده یا در سالادها و دسرها استفاده می‌شود. همچنین این محصول در تهیه آب میوه، ژله، کنسرو و شیرینی به کار می‌رود.

این محصول بسیار نرم، دلچسب و اعتیادآور از قدیم مورد علاقه سیسیلی‌ها بوده است و توسط کریستف کلمب در سال 1492 میلادی به مدیترانه آورده شد. اما کاکتوس در حال حاضر در تمام نقاط دنیا موجود است. امروزه فروشگاه‌ها و مغازه‌های میوه‌ فروشی، خارهای این خوراکی (انجیر هندی یا انجیر خاردار) را جدا می‌کنند. اما اگر خودتان این محصول را پرورش می‌دهید، مراقب خارهای آن باشید.

طبع کاکتوس گرم است و به خاطر داشتن خاصیت تقویت کنندگی و گرمایشی برای بدن مفید است. به همین دلیل، این خوراکی برای درمان برخی بیماری‌ها مانند سرماخوردگی، التهاب‌ها، درد عضلانی و استخوانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما افرادی که به بیماری‌های مربوط به گرمای بدن مانند تب و سردرد مبتلا هستند، نباید میوه کاکتوس را مصرف کنند.

میوه کاکتوس را چگونه بخوریم

هسته میوه کاکتوس خوردنی نیست

مردم محلی برخی از کشورها، هسته میوه کاکتوس یا همان دانه‌های کوچک سفت درون محصول را به عنوان یک منبع غذایی مصرف می‌کنند. با این وجود، لازم به ذکر است که این هسته‌ها برای انسان مفید نیستند و حتی باعث آسیب رسیدن به دندان‌ها و گلوی انسان می‌شوند. همچنین مصرف هسته میوه کاکتوس می‌تواند باعث بروز مشکلات گوارشی مانند اسهال یا تبخیر مایعات بدن گردد. بنابراین بهتر است که هسته این خوراکی را خوردنی به حساب نیاورده و پیش از مصرف، آن را از گوشتش جدا کنید.

میوه کاکتوس به دلیل داشتن خواص غذایی و سلامتی بالا برای اکثر افراد مفید است. با این وجود، برخی افراد باید این خوراکی را با احتیاط مصرف کنند. برای مثال اشخاصی که به دنبال کاهش وزن هستند، باید به میزان مصرف این محصول توجه داشته باشند، زیرا این خوراکی حاوی مقدار قابل توجهی قند و کالری است. همچنین کسانی که به گیاهان خانواده کاکتوس حساسیت دارند، باید از مصرف آن اجتناب کنند. در صورتی که به بیماری‌های مربوط به دیابت یا مشکلات گوارشی مبتلا هستید، در زمینه خوردن میوه کاکتوس با پزشک خود مشورت نموده و مقدار مصرف مناسب را رعایت نمایید.

هسته میوه کاکتوس خوردنی نیست

به یاد داشته باشید که مصرف بیش از اندازه این خوراکی، سطح گلوکز خون را افزایش داده و مشکلاتی را برای افراد دارای دیابت به وجود می‌آورد. همچنین خوردن بیش از حد این محصول باعث بروز مشکلات گوارشی مانند اسهال، سوء هاضمه یا تبخیر مایعات بدن می‌شود.

 

نوشتن دیدگاه