استقبال از پدهای سلولزی روز به روز بیش تر می شود. دلیل این امر راندمان بالای این تجهیزات برودتی است. این پدها کاربردهای متعددی دارند. برای مثال به جای پوشال ها در کولرهای آبی مورد استفاده قرار می گیرند. پدهای سلولزی ساختار یکپارچه ای دارند. چگونه این ظاهر در هم تنیده تشکیل می شود؟ اگر این سوال ذهنتان را درگیر کرده است، حتما این مقاله را تا پایان مطالعه کنید. در این صفحه از مجله دانشنامه گلخانه به بررسی نحوه ساخت پد سلولزی کولر می پردازیم. علاوه بر آن نکات مختلفی درباره این محصول را بررسی می کنیم.
نحوه ساخت پدهای سلولزی
پدهای سلولزی از کاغذهای سلولزی در هم تنیده تولید شده اند. این تجهیزات ساختاری هماهنگ و منظم دارند. در این بخش صفر تا صد فرآیند تولید و ساخت پد سلولزی کولر را بررسی می کنیم. پدهای سلولزی از ورق های سلولزی بلندی تولید می شوند. قدم اول برای تولید پدهای سلولزی وارد کردن این ورق ها به غلتک است. با این کار فرآیند رگلاژ شدن انجام می گیرد. به عبارت دیگر ورق ها یکنواخت می شوند. کاری که غلتک ها انجام می دهند کشیدن پدهای سلولزی است. ورق های سلولزی پس خروج از غلتک ها آماده برش هستند.
ورق ها قبل از برش خوردن باید هاشوردهی شوند. این کار توسط تجهیزات استاندارد و پیشرفته صورت می گیرد. هدف از هاشوردهی پدها تغییر ظاهر آن ها است. با انجام این کار پدها شباهت زیادی به پوشال ها خواهند داشت. هاشورها را با فاصله های معین و به طور مرتب ایجاد می کنند.
قدم بعدی کنترل کیفی محصولات است. پدها با ورود به بخش کنترل کیفی مورد بررسی قرار می گیرند. مهندسین و افراد خبره این کار را به انجام می رسانند و کیفیت پدها را بازبینی می کنند. قدم نهایی در ساخت پد سلولزی کولر گالوانیزاسیون است. در این مرحله مقاومت پدها را در برابر آب افزایش می دهند. پس از اینکه پدها قابلیت جذب رطوبت را به دست آوردند، نوبت صیقل لایه ها فرا می رسد. این کار برای مصونیت پدهای سلولزی در برابر میکروب ها انجام می شود.
ساخت پد سلولزی برای چه کسانی مناسب است؟
پدهای سلولزی پس از چند مرحله اساسی تولید می شوند. فرآیند ساخت آن ها دشوار است. با این حال مزایای بی شماری دارند. به همین علت هر روز طرفداران بیش تری پیدا می کنند. اگر به ساخت پد سلولزی کولر علاقه مند هستید، می توانید با تهیه تجهیزات کارگاه خود را راه اندازی نمایید.
این تجهیزات سرمایشی مزایای بی شماری دارند. اگر از آن دسته افرادی هستید که به مصرف آب اهمیت می دهند، حتما از پدهای سلولزی استفاده نمایید. چراکه این محصولات به اندازه قابل توجهی در کاهش مصرف آب کمک خواهند کرد. علاوه بر آن به صرفه جویی در مصرف انرژی نیز می انجامند. اگر کارگاه یا کولر آبی شما انرژی زیادی مصرف می کند، می توانید به تهیه پدهای سلولزی اقدام نمایید.
پدهای سلولزی رطوبت را تا حد قابل توجهی جذب می کنند. با انجام این کار مصرف انرژی را کاهش می دهند. در صورتی که از کولرهای آبی استفاده می کنید بهتر است به جای پوشال از پد سلولزی بهره ببرید. چراکه این محصولات بازده بسیار بهتری را نسبت به پوشال دارند. به عبارتی دیگر پدهای سلولزی تا هشتاد درصد به بهبود عملکرد کولرهای آبی کمک می کنند.
در صورتی که نمی توانید طی فواصل زمانی کوتاه تجهیزات خود را تعویض نمایید، پدهای سلولزی به شما پیشنهاد می شوند. طول عمر این تجهیزات سرمایشی بسیار بالا است. پدهای سلولزی حداقل سه و حداکثر پنج سال عمر می کنند. با استفاده درست از آن ها می توان این مدت را افزایش داد. مزایای بی شمار پدهای سلولزی باعث افزایش تمایل به راه اندازی و تاسیس کارگاه تولیدی در این زمینه شده است. اگر به تولید پدهای یکپارچه سلولزی علاقه دارید، می توانید به ساخت این محصولات اقدام کنید. برای این کار لازم است تخصص داشته باشید و سرمایه لازم برای تهیه تجهیزات را به دست آورید.
در این مقاله از مجله دانشنامه گلخانه روش ساخت پد سلولزی کولر را مورد بررسی قرار دادیم. صفر تا صد مسیر تهیه پدهای سلولزی را بیان نمودیم. با مطالعه اطلاعات بیش تر درباره پدهای سلولزی می توانید دانش خود را در این زمینه افزایش دهید. برای به روزرسانی اطلاعات خود در زمینه گلخانه و پدهای سلولزی، می توانید نگاهی به سایر مقالات وب سایت دانشنامه گلخانه بیندازید.