موزاییک سازی به روشهای مختلفی انجام میشود. اما روش فشاری، مشهورترین و اصلیترین روش تولید موزاییک است. در این روش از دستگاه های متفاوتی استفاده میشود. در ادامه قصد داریم شما را با مراحل تولید موزاییک و آشنایی با انواع دستگاه موزاییک سازی و سایت بتن سرمد، به عنوان بهترین تولید کننده داخلی ماشین آلات صنعتی آشنا کنیم. بنابراین تا انتها همراه ما باقی بمانید.
دستگاه موزاییک سازی
دستگاه موزاییک سازی از آن دست دستگاههایی است که تنها موزاییک تولید نمیکند. این دستگاهها در تولید مواد مختلفی همچون سنگ فرش و جدول نیز به کار گرفته میشوند. چرا که به طور کلی میتوان گفت روند تولید این لوازم شباهتهای بسیاری به یکدیگر دارد. همانطور که موزاییکها دارای انواع مختلفی هستند، دستگاههای موزاییک سازی نیز دارای انواع مختلفی هستند. در ادامه قصد داریم به تعدادی از آنها اشاره کنیم. به یاد داشته باشید تمام انواع دستگاههای موزاییک سازی را میتوانید با بهترین قیمت از بتن سرمد تهیه کنید. کافی است با کارشناسان این مجموعه تماس بگیرید.
موزاییکهای پلاکی موزاییکهایی هستند که غیرقابل صیقل کاری هستند. این نوع موزاییک به طور معمول از سنگهای ریز درون خود برخوردار است. در واقع به دلیل استفاده از همین سنگ هاست که نمیتوان روی این موزاییکها صیقل کاری کرد. این نوع موزاییکها برای تولید نیازمند دستگاه خاص خود هستند. موزاییک شیار دار نوع دیگری از موزاییک است که بیشتر در سنگ فرش پیاده روها دیده ایم. سطح این موزاییکها به صورت برجسته ساخته میشود. چرا که موزاییکهای شیاردار طراحی میشوند تا از لیز خوردن افراد هنگام برف و سرما جلوگیری کند. این موزاییکها علاوه بر دستگاه خاص خود، به قالبهای متناسب نیز نیاز دارند.
موزاییک شسته دستهای دیگر از انواع موزاییک است که در تولید آن از شن بیشتر از سایر مواد استفاده شده است. به شکلی که روی سطح این موزاییکها به وضوح میتوان شن دید. عملیات صیقل کاری ساده، دستگاه با قیمت مناسب و ظاهر نسبتاً خوبی که این نوع موزاییکها دارند، کار تولید کنندگان موزاییک که دارای این دستگاهها هستند را سکه کرده است.
موزاییک سیمانی پدر تمام این موزاییک هاست. دستگاه موزاییک سازی سیمانی نیز پدر تمام دستگاههای موزاییک سازی به شمار میرود. این موزاییکها بسیار ساده و بدون هیچ گونه تزئینی هستند.
مراحل تولید موزاییک
اولین مرحله برای تولید موزاییک، آماده کردن مواد اولیه است. به طور معمول هر نوع تزئین ساخته شده از خاک و سنگ را میتوان در موزاییک به کار برد. سیمان، پودر سنگ و آب از جمله اصلیترین موادی هستند که باید خریداری کنید. انبار کردن این مواد خود مشکل بعدی است!
مرحله بعدی شست و شوی مواد اولیه است که به طور معمول به دو صورت دستی و ماشینی انجام میشود. هرچه گرد و غبار کمتری روی سنگها باشد، موزاییک شما زیباتر خواهد بود. مرحله بعدی مخلوط کردن مواد است. برخی از انواع دستگاه موزاییک سازی این کار را نیز برای شما انجام میدهند. در این مرحله حفظ نسبتها از واجبات است.
اینجاست که جادوی دستگاههای موزاییک سازی شروع میشود! مرحله قالب گیری یکی از مهمترین مراحل تولید موزاییک است که به کمک دستگاه انجام میشود. پس از آن باید موزاییکها را به خوبی پخت. پس آنها را به کوره منتقل میکنند.
مرحله بعدی سابیدن است که به طور معمول نیاز به دستگاه جداگانه دارد. با این حال برخی از دستگاههای اتوماتیک موزاییک سازی، این کار را نیز به عهده میگیرند.
با این حال به یاد داشته باشید تولید موزاییک به روشهای مختلفی صورت میگیرد. یکی از این روشها، به نام روش پرسی شناخته شده است. این روش شناخته شدهترین و شایعترین روش تولید موزاییک است. در ادامه بیشتر با دستگاه پرس موزاییک سازی این روش آشنا میشوید.
آشنایی با دستگاه موزاییک سازی
دستگاه موزاییک سازی با فشار باید دارای یک سیستم خاص تنظیم فشار باشد. این سیستم به طور معمول از سیستم فشار روغن استفاده میکند. از دیگر ویژگیهای این دستگاهها میتوان به قابلیت تولید موزاییک با شکلها و ابعاد گوناگون و موتور الکتریکی و سیستم هیدرولیک اشاره کرد.
نوع دیگری از دستگاه موزاییک سازی نیز وجود دارد که عملیات موزاییک سازی را با استفاده از ویبراتور انجام میدهد. این نوع دستگاه نسبت به دستگاهی که تنها از فشار کمک میگیرد، به روزتر و سریعتر است. از این رو طبیعی است که قیمت این دستگاهها نسبت به دیگر دستگاه ها گرانتر باشد.
دستگاههای موزاییک سازی تولید شده در بتن سرمد از کیفیت بالایی برخوردار است. آنقدر که این برند بیش از ۱۵ ماه گارانتی بیقید و شرط و ۱۵ سال خدمات پس از فروش ارائه میکند. اگر شما هم تمایل دارید از دستگاههای این مجموعه بازدید کنید، کافی است سری به سایت این مجموعه بزنید. برای سفارش نیز میتوانید با کارشناسان بتن سرمد تماس برقرار کنید.